CASTROL
Castrol Transmax ATF Dex III, Smooth Drive Technology ile formüle edilmiş ve Dexron (II veya III) veya Mercon'un gerekli olduğu 2005 öncesi GM otomatik şanzımanlarda ve 1983 ile 1996 arasında üretilen Ford otomatik şanzımanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Dexron 3 ATF yağı, TES 389 ile karşılaştırarak Allison ağır hizmet şanzımanlarında kullanılması için onaylanmıştır. Ayrıca çok sayıda Avrupa ağır hizmet otomatik şanzımanlarda kullanılması için de onaylanmıştır. Bazı hidrolik direksiyon birimlerinde de kullanılabilir. Özel olarak geliştirilen üstün teknolojisi sayesinde daha uzun şanzıman ömrü sağlar.
Bu ürün, Dexron III veya Mercon gereksinimi olan otomatik şanzımanlarda kullanıma uygundur. 2005 öncesi GM otomatik şanzımanları ve 1983-1996 Ford otomatik şanzımanlarıyla tamamen uyumludur. Ayrıca, birçok ağır hizmet tipi şanzıman ve hidrolik direksiyon sistemlerinde de kullanılabilir.
Ürünün değişim aralığı, araç üreticisinin önerdiği bakım planına bağlıdır. Genel olarak, otomatik şanzımanlar için 50.000 ile 100.000 km arasında bir değişim aralığı önerilir.
Castrol Transmax Atf Dexron III 1 Lt Otomatik Şanzıman Yağı Yorumlar